Afrofusion fortsättning - Workshop

Information

Startdatum
31 oktober 2024
Dagar
Torsdag
Tid
18:00-19:00
Plats
Showdansskolan entré
Fredsgatan 14
Lärare
Samantha Danielsson Johnson
Antal tillfällen
1 st
Nummer
10401
Avgift
150 kr
Dansa med oss på höstlovet!! Häng med på en härlig klass tillsammans med Samantha. Afrofusion är ett samlingsnamn för moderna afrikanska klubbkulturers olika dansstilar. Det kan beskrivas som avslappnat och svängigt, mycket känsla, energi och egen prägel på dansstegen.

Om kursen

Mix av urbana, klubbiga afrostilar (Azonto, Coupe´Decale och Västafrikanskt) med bla Dancehall & AfroHouse. Dancehall, är en dansstil från Jamaica som uppmärksammades under 1990-talet på gatan och än idag utvecklas. 

Upplägg

Detta är ett engångstillfälle. Alla är välkomna, gammal som ung!

Förkunskaper
För dig som dansat 2 terminer i stilar som ex afrofusion, jazz, streetdance eller modern dans

Kursledare
Samantha har dansat Hiphop sedan hon var liten och är aktiv inom föreningen KFUM-Massive community där hon både dansar och undervisar sedan hösten -23. Hon håller då klasser i Hip hop, men också en del wokshops i Afrofusion. Hon undervisar även barn från förskoleklass upp till årskurs 7 via föreningen Trädet i Brickebacken. Samantha har gått Kulturskolans 2-åriga fördjupningslinje i dans och även 3 terminer musikal. Hon tar själv mycket klasser av Anita Basha, workshops av internationella hiphopdansare som Buddha Stretch och Loose Joint. Samantha har dansat i olika projekt som bl a invigning av Open Art, Part of Art. Hon har även tävlat i dans med Massive Community. Hos oss undervisar hon: Streetdance och Afrofusion

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
Vi erbjuder fortsättningskurser samt att vi har ett stort utbud på andra dansstilar

Bra att veta
Klädsel: Bekväma träningskläder. Kursen genomförs på Marie Kühlers showdansskola Entré, Fredsgatan 14. Omklädningsrum med duschmöjligheter finns. Som elev hos oss har du alltid en reserverad plats till nästa termin.

Friskvård
Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Instruktioner e-passi:

När du fått din faktura på kursen kan du välja att använda e-passi för att betala hela eller delar av fakturan. Se instruktioner nedan. 

Gå in på e-passis app eller hemsida 

Välj leverantör. Medborgarskolan Värmland-Örebro.

Ange belopp. Ange valfri summa eller välj priset som din kurs kostar.

Bekräfta köpet. Kontrollera beloppet innan du slutför betalningen. 

Kvittens. Ett kvitto skickas till leverantören som registrerar ditt köp. 

Om ditt köp täcker hela beloppet på din kurs behöver du inte göra något mer. Annars måste du betala in mellanskillnaden på fakturan som du fått.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

En del av studieförbundet Medborgarskolan